Züm-züm játszóház igénylésének adatlapja

logóValami különlegesre vágysz a szülinapodon, névnapodon, vagy csak úgy összejönnél a barátaiddal? Gyere el hozzánk és ünnepelj nálunk!

A Züm – Züm Játszóházba várunk minden Szülinapos Gyerkőcöt és kis vendégeiket, Szülinapi Bulira!!!

A Játszóház adottságaihoz igazodva max. 15 fős (plusz a szülők, kísérők) rendezvények megrendezését vállaljuk. A Játszóházat a rendezvény céljára hétvégén (péntektől vasárnapig) lehet igénybe venni, 2 órás időtartamra.

A Játszóház biztosítja:


 • a rendezvényhez a helyszínt,
 • a játékok és eszközök korlátlan és kizárólagos használatát,
 • pedagógus felügyeletet és a korosztálynak megfelelő irányított játékot,
 • biztosítunk egy külön termet is, ahol zavartalanul fogyaszthatják a hozott nyalánkságokat (torta, üdítő, ropogtatni való, stb.)
 • végezetül biztosítjuk a takarítást is, így a szülőknek nem lesz gondjuk a takarítással.

Egyéb tudnivalók:


 • A rendezvényre vonatkozó igényeiket lehetőség szerint IDŐBEN szíveskedjenek jelezni. Ezt megtehetik kényelmesen, a honlapunk által biztosított online időpont rögzitéssel, a virtuális naptár felületen. Minden online foglalás a megjelölt naptári dátum előtt 14 nappal visszajelzést kap a rendszergazdától a kijelölt dátumról. Ekkor kérjük véglegesen jelezni a szándékukat (megerősíteni vagy törölni). Megerősítésként értelmezzük a donáció befizetését folyószámlánkra. Egy héten belüli időszakban kizárólag személyesen, a Petőfi Sándor u. 44-es szám alatt mondhatják vissza a Játszóház foglalásukat (objektív okok miatt: pl.betegség, stb). Időpont egyeztetés a 024/4-878-870-es számon, minden munkanapon 08:00 és 15:00 óra között.
 • A házirend betartása a rendezvény résztvevőinek is kötelező!
 • A játszó területen a zokni, illetve ajánlatosabb a szobacipő használata mindenki számára, illetve papucs a felnőtteknek.
 • A rendezvényen fogyasztandó étel, ital, torta, az esetleges ajándékok beszerzése a vendégeknek a Bérbevevő feladata, illetve közkedvelt zenei cd biztosítása.
 • A Játszóház szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.
 • A Játszóház tulajdonában lévő berendezéseken és játékokon esett károkért a Bérbevevő vállalja a teljes anyagi felelősséget.
 • Végezetül, betegség vagy egyéb közbejött akadályok felmerülése esetén az elmaradt zsúrt egy közösen egyeztetett időpontban megtartjuk.

A rendezvény díja: 3.000 dinár, melyet az ”Együtt Veled-Értük” Egyesület folyószámlájára kell befizetni és az elismervényt a rendezvény napján kérjük leadni. Nagycsaládos kártyával 20% kedvezmény jár.

A befizető csekk elkapható személyesen, az egyesület irodájában, illetve befizethető egyénileg a következők szerint:


Kérjük, olvassa el a házirendet mielőtt kitöltené az adatlapot.Online vásárlás

Önnek 0 terméke van a számlás kosárban, amelynek az értéke
0,00 din.


Ön 0 terméket kíván adomány címén megvásárolni, amelynek az értéke
0,00 din.


Összesen: 0,00 din.

Partnereink, támogatóink

Pillanatkép

rendom pic from gallery