Regisztráció - "ha segíteni szeretne"


Hogy miért jó önkénteskedni?

Az önkéntes munka azt a különleges élményt adja, hogy képes vagyok segíteni, úgy, hogy nem várok el érte semmit. Nem kapok érte mást, csak szeretetet, vidám és boldog emberi arcokat. Különlegessé válhatok az által, hogy olyan erőket tudok megmozgatni magamban, amelyre csak a kivételes emberek képesek.

Az önkéntesség nagyon jó arra, hogy új tudásanyagot szerezzünk az életről. Így például megtanulhatunk csapatban dolgozni, vagy célokat kitűzni és azokat egy időn belül elérni. Továbbá a legjobb módja annak is, hogy megtudjuk, miben vagyunk a legjobbak, és mit élvezünk a leginkább. Így tehát az önkénteskedés abban is segíthet, hogy eldöntsd, milyen irányba szeretnél menni felnőttként!

Ha önkéntes munkát végzel, akkor az számtalan előnnyel jár. A főiskolán, egyetemen, plusz pontként számolhatják, továbbá egyes állásoknál is előnynek számíthat. Természetesen az önkéntességnek nem ez a fő célja. Ha szívvel-lélekkel csinálod, az mások felé majd azt mutatja, hogy megbízható vagy, és tudsz felelősséget és kötelezettséget vállalni. Ha segíteni szeretne a fogyatékos embereknek
Kérjük, adja meg adataitAz év mely időszakában tudna segítői munkát vállalni?

Kérjük, bal oldalon válassza ki a hónapok közül a megfelelő napot vagy hetet amikor tudna dolgozni.
Majd válassza ki jobb oldalon az adott napra (oszlopok) a megfelelő időintervallumot úgy, hogy az egeret felülről lefelé húzza (minden téglalap az fél órát jelent).
Kapni fog egy felugró ablakot egy számmal (1, 2, 3...) és nyomja meg az OK gombot.
Ha módosítani szeretné a kék kijelolt időszakot, megteheti, ha az egérrel nyújtja/zsugorítja a kék oszlopot. Az oszlopot át is helyezheti másik napra...n Mikor beállította az időt, akkor kattintson a kék téglalap(ok)ra egyet.
Kapni fog egy visszajelzést, hogy az az időintervallum memorizálva van az Ön részére.
Ismételje meg ezeket a folyamatokat még ki nem alakítja az Ön időbeosztását.
Végül a táblázat alján nyomja meg a Regisztrálok gombot.

Online vásárlás

Önnek 0 terméke van a számlás kosárban, amelynek az értéke
0,00 din.


Ön 0 terméket kíván adomány címén megvásárolni, amelynek az értéke
0,00 din.


Összesen: 0,00 din.

Partnereink, támogatóink

Pillanatkép

rendom pic from gallery