2013

December 3., A fogyatékkal élők világnapja

December 3., A fogyatékkal élők világnapja
2013.Dec.06

Magyarkanizsán már hagyomány, hogy az értelmileg és tanulásban akadályozott gyermekek és fiatalok a világnapra ünnepi műsort készítenek.
A szombaton megtartott, Velünk kerek a világ elnevezést viselő, hosszú évekre visszanyúló rendezvény idén is sok-sok örömet hozott a fellépőknek, segítőiknek és a közönségnek egyaránt.
Nadrljanski Tornai Erikát hallják.

Kapcsolódó hanganyag(ok):


Velünk kerek a világ - műsoros est a fogyatékkal élők világnapja alkalmából

Velünk kerek a világ - műsoros est a fogyatékkal élők világnapja alkalmából
2013.Dec.03

2013.11.30.

Velünk kerek a világ 2013
„SZERETNI AZÉRT, HOGY BENNÜNKET SZERESSENEK,EMBERI,
DE SZERETNI AZÉRT, HOGY SZERESSÜNK,ANGYALI.”
Alphonse De Lamartine

Az év minden napján, minden ember megtapasztalja ennek a gondolatnak igazságát. mélységét…A fogyatékosok világnapja alkalmából megrendezett ünnepségen mindez felerősödik. Évek óta készülünk, igyekszünk a szervezésben előrelátóak lenni, ám szinte minden évben megtapasztaljuk a fenti idézet „emberi”és „angyali” vonatkozását.

2013 november 30-án igazán különleges, a pedagógusok magas szintű szakmaiságát ékesen bizonyító műsorszámokban gyönyörködhetett a kedves közönség. A Művészetek Háza nagyszínpadán községünk különböző településeiről érkezett diákjai és fiataljai tárták ki a szívüket. Megmutatták az emberit és angyalit egyaránt… eszközük volt a vers, a mese, a ritmus, a zene… Nekünk, akik befogadói voltunk a csodának, nem maradt más mint gyönyörködni abban, ahogyan gyermekeink erősödnek , gazdagodnak jellemükben. A műsor zárásaként, a hozzájuk korban nagyon közel álló énekesek dalai hangzottak el.

A rendezvény koordinátora: Mácsai Mónika


Bagi Ferenc, az egyesület elnökének beszéde

TISZTELT VENDÉGEK,KEDVES BARÁTAINK!

A VELÜNK KEREK A VILÁG RENDEZVÉNY SZERVEZŐI: AZ EGYÜTT VELED - ÉRTÜK EGYESÜLET, A SZÁRNYAK ALAPITVÁNY ÉS A MAGYAKANIZSA KÖZSÉGBELI SZOCIÁLIS VÉDELMI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT NEVÉBEN ÜDVÖZLÖK MINDEN KEDVES JELENLÉVŐT!

A FOGYATÉKOSOK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ ÜNNEPSÉG VÉDENCEINK, SEGITŐINK ÉS ÖNKORMÁNYZATUNK ÖSSZEFOGÁSÁVAL MOSTANRA MÁR HAGYOMÁNNYÁ VÁLT KÖZÖSSÉGÜNKBEN. MINDANNYIUNK SZÁMÁRA FONTOS, HOGY A SOK-SOK MUNKÁVAL TELI HÉTKÖZNAPOK SŰRŰJÉBEN EGYÜTT ÜNNEPELHETÜNK.

ÖRÖMTELI, UGYANAKKOR FELELŐSÉGTELYES ÉRZÉS ITT ÁLLNI ÉS ÖSSZEGEZNI AZOKAT AZ ÉRTÉKEKET, AMELYEKET KÖZÖSSÉGÜNK A 2013 AS ÉV MUNKÁJÁVAL KÉPVISELT.

EBBEN AZ ÉVBEN IS FONTOS LÉPÉSEKET TETTÜNK AZÉRT, HOGY FOGYATÉKOS EMBERTÁRSAINK ÉLETMINŐSÉGE JAVULJON. LELKES SEGITŐK CSAPATÁVAL IGYEKEZTÜNK ELLÁTÁSUKAT ÚGY SZERVEZNI, HOGY AZ MINÉL INKÁBB MEGFELELJEN EGYÉNI IGÉNYEIKNEK. BÜSZKÉK VAGYUNK VÉDETT MŰHELYEINKRE, MELYEK VÉDENCEINK SZÁMÁRA HASZNOS, ÉRTÉKTEREMTŐ MUNKA VÉGZÉSÉRE ADNAK LEHETŐSÉGET.

FONTOSNAK TARTOM KIEMELNI AZT A TÖREKVÉSÜNKET, AMELY ÚJ, MÉG KI NEM TAPOSOTT ÖSVÉNYRE VITT BENNÜNKET, S AMELY KISÉRLETI PROGRAMUNK ELINDITÁSÁT, A BÁRKA LAKÓOTTHON MEGNYITÁSÁT EREDMÉNYEZTE. AZ ISMERETLEN, GÖRÖNGYÖS ÚT BIZONY SOK VESZÉLYT REJT MAGÁBAN, DE BIZTONSÁGOSABB, HA TÖBBEN EGYMÁSBA KAPASZKODVA PRÓBÁLUNK ELŐBBRE JUTNI. KÖZBEN PEDIG MEGÉLHETJÜK AZT A NAGYSZERŰ ÉRZÉST, HOGY SZÁMÍTHATUNK TÁRSAINKRA!

SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI ÉS ÖSZINTE ELISMERÉSEM KIFEJEZNI MINDAZOKNAK AKIK EBBEN A MUNKÁBAN ÉS HOZZÁÁLÁSBAN VELÜNK OSZTOZNAK.

KÍVÁNOM MINDANNYIUNKNAK, HOGY A 2013 AS ÉV REMÉNYT KELTÓ AKTIVITÁSAI BIZTOSITSÁK KÖZÖSSÉGÜNK SIKERES JÖVŐJÉT.

KELLEMES SZÓRAKOZÁST KIVÁNOK!

Bagi Ferenc

további képek a galériából...


I. Paprikásfőző verseny - Völgyes

I. Paprikásfőző verseny - Völgyes
2013.Oct.21

2013.10.20.

további képek a galériából...


Nyárbúcsúztató Családi nap a Tandari Szálláson

Nyárbúcsúztató Családi nap a Tandari Szálláson
2013.Sep.23

2013.09.21.

további képek a galériából...


Online vásárlás

Önnek 0 terméke van a számlás kosárban, amelynek az értéke
0,00 din.


Ön 0 terméket kíván adomány címén megvásárolni, amelynek az értéke
0,00 din.


Összesen: 0,00 din.

Partnereink, támogatóink

Pillanatkép

rendom pic from gallery