Mázlista vagyok! - Premier

Mázlista vagyok! - Premier
2018.Jan.03

December 30-án a Művészetek háza kisszinpadán teltház előtt mutatta be az Együtt Veled – Értük Értelmi És Testi Fogyatékosok Érdekeit Védő És Segítő Egyesület Mázlisták társulata a Mázlista vagyok! című előadását.
Az előadás létrejöttét több mint egy éven át tartó próbafolyamat előzte meg. A próbák a Fénybárka napköziotthon munkarendjével összhangban, heti rendszerességgel zajlottak a Magyarkanizsai Vöröskereszt épületében és a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény színháztermében 2017. januárja és decembere között.
Az Értelmi És Testi Fogyatékosok Érdekeit Védő És Segítő Együtt Veled – Értük Egyesület védencei (Beszédes Andrea, Dongó Tímea, Engi Lívia, Fehér Slavica, Milutinovity Helga, Pósa Ildikó, Szalma Zsombor, Váradi László és Vásár Róbert), az őket vezető pedagógusok (Mácsai Mónika és Huszár Tímea), és a hozzájuk csatlakozó rendezők (Kiss Anikó és Oláh Tamás) közösen improvizáltak, játszottak és gondolkodtak, hogy a kreatív együttlétekből végül ötven perces színházi esemény születhessen.

Az előadás a Magyar Nemzeti Tanács, a Vöröskereszt és a Cnesa támogatásával jött létre.

további képek a galériából...

Online vásárlás

Önnek 0 terméke van a számlás kosárban, amelynek az értéke
0,00 din.


Ön 0 terméket kíván adomány címén megvásárolni, amelynek az értéke
0,00 din.


Összesen: 0,00 din.

Partnereink, támogatóink

Pillanatkép

rendom pic from gallery