Bárka bál 2017

Bárka bál 2017
2017.Apr.22

2017. 04. 22-én az Együtt Veled – Értük Egyesület és a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ szervezésében hagyományos báli mulatságra került sor a Lonti teremben. A termet a tulajdonos kedvezményesen bocsájtotta a szervezők rendelkezésére.
A dekorációt a védencek és segítőik közösen készítették el, a kellékeket a Magyarkanizsai Vöröskereszt az Együtt az inklúzióért elnevezésű program eszközeiből biztosította. A 7. Bárka bálon összesen 124 személy – védencek, szüleik, segítők és sok más érdeklődő vett részt.
A bálat hagyományos módon a Fénybárka napközi otthon fiataljai nyitották meg. Idén, hasonlóan a tavalyi évhez, Kalocsai néptánccal készültek fel, melyet népviseletben adtak elő a nagyérdeműnek. A nyitótánc után önfeledt vigasság következett, ahol együtt ropták értelmileg akadályozottak és átlag emberek, idősek és fiatalok. A vacsora is ízletesre sikeredett: raguleves és különböző sültek közül válogattak a vendégek, majd aprósütemények is felsorakoztak.
A vacsora után gazdag tombola várt a résztvevőkre, melynek fődíjai: két festmény valamit egy kismalac voltak. A tombola után folytatódott a hajnalig tartó mulatság. A talpalávalót az oromhegyesi Tresnyeváci Ászok csapata szolgáltatta.

Íme a fiatalok néhány mondata, amivel a bálat illették:
- „Minden nagyon tetszett, például a közös tánc, a buli, a barátkozás. Jól szórakoztunk!” B.A.
- “A zenészek meg minden nagyon jó volt, jól meg volt szervezve.” H.G.
- “A legjobban a zenészek tetszettek. Jól esett, hogy a születésnapomra tortát is kaptam. Meghatódtam, amikor mindenki a “Boldog születésnapot” című dalt énekelte nekem a teremben.” D.T.
- “Minden jó volt, finom volt a vacsora, a zenészek is jól húzták, sokat táncoltam.” E.L.
- “Jó volt a társaság, a zene is, jó volt a régi ismerősökkel találkozni, akiket régen láttam.” V.R.
- “Találkoztam a lányokkal, akik messziről jöttek hozzánk, jó volt a sok tánc. Táncoltam a lányokkal és a nevelőkkel, jó volt a hangulat.” V.L.

Köszönjük minden kedves adományozónak, segítőnek és résztvevőnek, hogy ajándékkal, munkával és törődéssel hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez!

Online vásárlás

Önnek 0 terméke van a számlás kosárban, amelynek az értéke
0,00 din.


Ön 0 terméket kíván adomány címén megvásárolni, amelynek az értéke
0,00 din.


Összesen: 0,00 din.

Partnereink, támogatóink

Pillanatkép

rendom pic from gallery