Festőtábor 2017

Festőtábor 2017
2017.Jun.24

2017. június 24-én hetedik alkalommal került megszervezésre hagyományos festőtáborunk, melynek szervezői a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ, az Együtt Veled – Értük Értelmi és Testi Fogyatékosok Érdekeit Védő és Segítő Egyesület, és a Vajdasági Képzőművészeti Kör voltak.
A festőtáborban a Vajdasági Képzőművészeti Kör művészeit láttuk vendégül, akik alkotásaikkal már évek óta támogatják a magyarkanizsai fogyatékosokkal folyó munkát. A rendezvényre idén a horgosi Túrú-tanyán került sor. A programon több mint100 személy vett részt, festőművészek, védenceink családtagjaikkal, segítőkkel és munkatársakkal.
A festőket kellemes környezet, nyugodt, alkotáshoz alkalmas terem, a program többi résztvevőjét pedig a festők alkotás közbeni megfigyelése várta. Eközben a Vajdasági Képzőművészeti Kör Kéz a kézben elnevezésű pályázati programjának köszönhetően Kenyeres Ivanka és segítői különböző képzőművészeti technikák segítségével tartottak foglalkozást védenceinknek.
A finom babgulyás elfogyasztása után mindenki elégedetten tért haza. A Vajdasági Képzőművészeti Kör festőinek köszönhetően 23 festmény került a közösség tulajdonába.

további képek a galériából...

Online vásárlás

Önnek 0 terméke van a számlás kosárban, amelynek az értéke
0,00 din.


Ön 0 terméket kíván adomány címén megvásárolni, amelynek az értéke
0,00 din.


Összesen: 0,00 din.

Partnereink, támogatóink

Pillanatkép

rendom pic from gallery