KIRÁNDULÁS VERSECRE - 2017

KIRÁNDULÁS VERSECRE  - 2017
2017.Jun.20

A Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ napközi otthonának védencei, segítői valamint a magyarkanizsai Vöröskereszt aktivistái 2017.06.20-án tartalmas kiránduláson vehettek részt Versecen. Az esemény a Közösen az inklúzióért elnevezésű program keretén belül valósult meg, melyet a magyarkanizsai Vöröskereszt támogatott.
20 felhasználónk, 10 segítővel (az intézmény dolgozói, az Együtt Veled-Értük Egyesület tagjai), a Fészek Napközi 9 felhasználója 1 kísérővel és a Vöröskereszt aktivistái utaztak a vajdasági városba.
A négyórás autóbuszút kihívást jelentett mindannyiunk számára, de szerencsére a jó társaság, a kellemes idő és az izgatott várakozás feledtetni tudta ezt velünk.
Programunk első állomása a Szent Gellért Püspök és Vértanú római katolikus templom megtekintése volt, ahol útikalauzunkkal is elsőízben találkoztunk. Rövid előadást tartott nekünk a templom eredetéről és történetéről, a beszámolót pedig egy orgonajáték koronázta meg. Ezután rövid sétát tettünk a városban, megpihentünk a sétálóutcán is, ahol közösen fagyiztunk.
Séta után a verseci Városi Múzeumba látogattunk el, ahol különböző világháborús használati tárgyakat, valamint különleges fegyvereket tekinthettünk meg.
Újabb, rövid buszozás után a hegyen lévő templomot is meglátogattuk, majd a Vöröskereszt nyaralójában ebédeltünk, megpihentünk és lelkileg is felkészültünk kirándulásunk utolsó programjára. Kanyargós és meredek úton jutottunk fel a hegytetőre, ahol a várrom és a csodás kilátás kárpótolt bennünket a fáradalmakért.
A jól szervezett programnak és a kísérők megfelelő együttműködésének köszönhetően, a hosszú és élménydús nap után, minden kiránduló felhasználónk pozitív élményekkel gazdagodva, kellemesen kifáradva érkezett haza.

Online vásárlás

Önnek 0 terméke van a számlás kosárban, amelynek az értéke
0,00 din.


Ön 0 terméket kíván adomány címén megvásárolni, amelynek az értéke
0,00 din.


Összesen: 0,00 din.

Partnereink, támogatóink

Pillanatkép

rendom pic from gallery